Over onsMeer informatie over ABC

 

Wat heeft ABC u te bieden?

Bij de Achterhoekse Bouw Coöperatie kunt u terecht voor elk project. Dat kan nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woning- en kleine utiliteitsbouw zijn. Wij beheersen daarbij alle disciplines in zowel de ontwerp-, uitvoerings- als gebruiksfase.

Ontwerpfase

U kunt bij ABC terecht voor uw ontwerp, constructieberekeningen en vergunningaanvraag. Het is zelfs mogelijk een 3D-presentatie van uw ontwerp te maken en wij kunnen ook werken volgens de BIM methodiek. Voor grotere projecten kunnen onze communicatiespecialisten u desgewenst ondersteunen bij uw communicatie naar klanten. Tevens wordt uw project door onze bouwadviseur begeleid, zodat u zeker bent van een geslaagde oplevering binnen het afgesproken budget. Een veilig gevoel...

Uitvoeringsfase

Ook in de uitvoeringsfase kunnen we u op een breed terrein van dienst zijn. Denk aan metselwerk, timmerwerk, installatiewerk (elektra, loodgieterswerk, verwarming), schilderwerk en zelfs tuinaanleg. Uw werk wordt deskundig begeleid door onze projectbegeleiders. Ook de oplevering verzorgen we. Hoe makkelijk kan het worden?

Gebruiksfase

In de gebruiksfase van een gebouw is onderhoud nodig. Of het gaat om renovatie of restauratie. Ook daarvoor kunt u ABC als partner inschakelen. Zo kunt u van uw woning of werkruimte blijven genieten.

Duurzaam bouwen

ABC is een voorstander van duurzaam bouwen. Wij hebben de specialisten om u daarbij te helpen. Denk aan zonnepanelen, energiebesparende klimaatinstallaties of duurzame materialen. Wij staan voor een duurzaam gebouwde omgeving!

Totale ontzorging

De Achterhoekse Bouw Coöperatie biedt u een totaal dienstenpakket:

  • Alle disciplines die nodig zijn voor uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie of restauratie zijn binnen ABC vertegenwoordigd.
  • Optimale afstemming van werkzaamheden door integratie van meerdere disciplines, bij grote en kleinere klussen.
  • Bij ziekte van een ABC-lid gaan de werkzaamheden gewoon door. Voor elke discipline zijn meerdere vakmensen (tekenaars, metselaars, timmerlieden, schilders, installateurs) beschikbaar, waardoor ABC voor vervanging kan zorgen.
  • De opdrachtgever kan terecht bij één aanspreekpunt voor vragen of gewijzigde wensen.
Leden cooperatie

Voor wie?

De Achterhoekse Bouw Coöperatie richt zich op:

  • Particulieren met verbouw-, onderhouds-, renovatie-, restauratie- of nieuwbouwplannen.
  • Bedrijven met verbouw-, onderhouds-, renovatie-, restauratie- of nieuwbouwplannen.
  • Woningcorporaties met verbouw-, onderhouds- of renovatieplannen.
  • Onderwijs- en zorginstellingen met verbouw-, onderhouds-, renovatie-, restauratie- of nieuwbouwplannen.
  • Gemeentelijke organisaties met verbouw-, onderhouds- of renovatieplannen.
  • Bouw- en onderhoudsbedrijven die ondersteuning zoeken.

ONZ Achterhoek

De Achterhoekse Bouw Coöperatie is gelieerd aan ONZ Achterhoek, de plek waar zelfstandige ondernemers samenkomen, netwerken, gedachten uitwisselen en interessante bedrijven bezoeken.

Contactpersonen

frank de groot

Frank de Groot

1e contactpersoon

Ing. Frank de Groot is eigenaar van Bureau BouwCommunicatie. Dit bureau is door hem opgericht in 1990 en voorziet in journalistieke producties en communicatie-advisering in de bouw. Frank is hoofdredacteur van diverse vakbladen in de bouw.


peter masselink

Peter Masselink

2e contactpersoon

Peter Masselink is sinds 2006 eigenaar van bureau Peter Masselink, architect avb bna. Hij houdt zich bezig met ontwerpen in de breedste zin van het woord. Van woning tot utiliteit, van nieuwbouw tot verbouw, van exterieur tot interieur. Ontwerpt, werkt uit en begeleidt.


Erwin Heezen

Erwin Heezen

3e contactpersoon

Erwin Heezen is eigenaar van HeWin Bouwadvies. HeWin begeleidt, ondersteunt en adviseert de opdrachtgever tijdens het gehele verloop van het bouwproces. Vanaf de eerste schets / idee, tot de uiteindelijke oplevering.


robert de greef

Robert de Greef

4e contactpersoon

ing. Robert de Greef is eigenaar van de Greef Constructie Advies. Het bureau bestaat sinds februari 2012 en maakt constructieve berekeningen en tekeningen voor alle mogelijke bouwwerken.

Bestuur

rene spekschoor Rene Spekschoor

Rene Spekschoor

voorzitter
robert de greef Robert de Greef

Robert de Greef

bestuurslid
peter masselink Peter Masselink

Peter Masselink

bestuurslid